Г-н Пекер! "У даний момент сходження між її відкритих ніг, він потер жорсткий півень проти неї мокрі відкриття, в той час дратує її, роблячи
що клітор її було маніпулювати його член голову! У перший раз, так як він дав їй постріл вона зробила мало стогін, і він відповів
захоплено: "О, добре, Джуді здається, що вона потребує хорошого трахкати, це правда Джуді, люба?!?" Проте не в змозі реагувати як правило,
їй вдалося зробити низький звук крекчучи, що зазначені вона дійсно була готова до проникли! До теперішнього часу його грибоподібної головкою
послизнувся на кілька сантиметрів в її кицьку, яка автоматично охопив вниз на товстому загарбника, робить все можливе, щоб змусити диплом
від густого вал! "Добре, дорога, прошепотів він їй на вухо," тут ми йдемо! " Що колись масивні засунути його стегна, вісім дюймів
сплеску врізався глибоко в її піхву, викликаючи рефлексивно оргазму найменших її піхву на перший удар! Знову і знову він
стукав в і з неї, трахкати її в жорстоку майже примітивною моді, не дбаючи мірою те, що її почуття або думки
були, з єдиною метою в тому, щоб закрити її кицьку, поки його сік літають з кінця його ерекцію, давши йому солодкий допомоги
він того забажає!
Коли все закінчилося він звалився на вершині її, повністю провів і осушених кожного останнього біта енергії в його мускулисте тіло! Булькання
утворюється в горлі, як її киска початку тривалий процес відпочинку після таких жорстоких і в'язких напад! Вона була
Початок повернути тільки натяк на її рухові навички, як вона могла тепер ледь рухатися кінчики пальців рук і ніг! Кілька хвилин
пізніше він був упакований і готовий піти, але він останній "подарунок" для неї! Перед від'їздом він місце спеціальної проводки навколо неї голі дівчата 18 років
талії і доклали невеликий вібратор, щоб спеціально рукав, що його на місце! Ретельно позиціонування ремені, щоб вони були
точно правильне положення, він включив на комутаторі, послизнувся мало Hummer у піхви, і вставити інші його в
її ще мокрий наскрізь кицьку! Після все було в порядку, він посилив ремені запевнити, що ніяка боротьба
може вибити трохи satisfier! "Джуді, прошепотів він," я повинен піти зараз, але я йду від тебе це маленький подарунок між
ноги! "" Я можу сказати від вашого дихання, що ви дійсно ціную це, і я просто покласти в нові батареї так він повинен працювати протягом декількох годин! "" Що
було те, що "він запитав:" О, у вас інший кульмінації, дуже добре, Джуді, я впевнений, що в найближчі кілька годин у вас буде багато більше! "
"Ну, це час для мене, щоб попрощатися, але не турбуйтеся, приблизно через годину я подзвоню в поліцію і розповісти їм про ваше положення, якщо
Ваш час і це правильно, ви могли б тільки бути з оргазмом, коли вони ламаються двері! "" Поки! "